Miljø

Hos PP fokuserer vi på miljø og kvalitet. Alle vores produktioner er ISO-certificeret og mange af vores produkter er miljømærket med Svanen og Ecolabel.


Ecolabel og Svanen sikrer, at PP produkter lever op til de strengeste miljøkrav samtidig med at kvalitet og dækkeevne er i orden. Hos PP er vi professionelle, og det er afgørende for os, at miljø og funktion går hånd i hånd.

Allergi
Vi bestræber os på at reducere anvendelsen af allergi-fremkaldende stoffer i alle vores produkter. Mange af vores produkter er miljømærkede, og dermed et sikkert valg, da mærkerne garanterer, at produkterne er blandt de mest miljø- og sundhedsvenlige på markedet.

ISO
Miljøcertificeret siden 1996.

Lugt
Hos PP bestræber vi os på, at vores produkter lugter mindst muligt. Nogle produkter kan dog have en naturlig lugt, som kommer fra vores råvarer.
Lugten er i sig selv ufarlig, og hos PP har vi valgt at have troværdige produkter, hvor vi ikke sløre eller fjerner lugt med parfume eller kemi. Alt andet ville være vildledende.
I forhold til tidligere er lugten i forbindelse med maling reduceret dramatisk. Alligevel anbefales altid god ventilation både mens malerarbejdet pågår og i den første brugsfase.