Tilgængelighed

PP Professional paint findes over hele landet både i form af website, kørende salgskonsulenter samt 7 grossistcentre, hvor du altid kan parkere lige foran døren.

Salgskonsulenter
Vi ved vores kunder har travlt og tit møder udfordringer i hverdagen. Dette kræver en professionel sparringspartner. Hos PP har du altid mulighed for at få sparring, råd og vejledning af vores dygtige salgskonsulenter.  Alle salgskonsulenter er fagfolk til fingerspidserne og velfunderet i både PP og Flüggers løsninger. 

Levering 
Fra samtlige afdelinger leveres fragtfrit ved bestilling over 2.500 eks. moms. Ekspres levering og containerløsninger er ligeledes en del af vores service-pakke, som du kan få mere at vide om hos nærmeste salgskonsulent eller grossistcenter.  

Rådgivning
Alle vores medarbejdere har god forstand på dit malerarbejde og kan rådgive på de mest gængse opgaver. Til særlig krævende og/eller tekniske opgaver henviser vi til vores tekniske konsulent.  

Flügger 
PP har tæt samarbejde med Flügger, og hos os får du altid en god og professionel behandling. Til sammen har vi landets absolut største og stærkeste netværk af grossistcentre.